ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΥΡΕΤΟ; ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΝΙΑΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!

21
ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΥΡΕΤΟ;  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΝΙΑΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!

Η Επιτροπή Φυσικών Πόρων του Wellesley φιλοξένησε ένα ζωντανό πρόγραμμα Pollinate New England (προ-Covid) σχετικά με τη σημασία της χρήσης γηγενών φυτών για την υποστήριξη των μελισσών, των εντόμων και άλλων επικονιαστών της Νέας Αγγλίας. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο του προγράμματος για να μάθετε τα πραγματικά βήματα της δημιουργίας ενός κήπου οικοτόπου επικονιαστών.

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε έναν κήπο επικονιαστών

Θα μάθετε πώς να προσελκύετε γηγενείς πεταλούδες και σκώρους, πουλιά και μέλισσες στον κήπο σας και

  • βάλτε τα σωστά αυτοφυή φυτά στα σωστά μέρη
  • σχεδιάστε την απόσταση των φυτών σας για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές τους, να έχουν καλή εμφάνιση και να μειώσετε τα ζιζάνια
  • δημιουργήστε τα φυτά σας επικονιαστές με βιολογικές πρακτικές κηπουρικής, σωστό πότισμα και φροντίδα
  • χρησιμοποιήστε οικολογικά υλικά σάπιαστρωσης και μάθετε τα οφέλη τους, όπως η διατήρηση της υγρασίας του εδάφους, ο μετριασμός της θερμοκρασίας του εδάφους και η μείωση των ζιζανίων

Ο στόχος του Pollinate New England είναι να διδάξει και να ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να φυτεύουν διαφορετικά, συστηματικά αυτοφυή φυτά χωρίς φυτοφάρμακα που υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία επικονιαστών σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Είναι ένας μυημένος της Native Plant Trust (πρώην New England Wild Flower Society), η οποία έλαβε μια επιχορήγηση IMLS για τη δημιουργία ενός δικτύου κήπων επικονιαστών, συνεργαζόμενος με δώδεκα εταίρους σε έξι πολιτείες, που υποστηρίζονται από μια σειρά από προσωπικά και εξ αποστάσεως προγράμματα και πόροι.

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

Αυτή η καταχώριση δημοσιεύτηκε στο Πεταλούδες, Σχέδιο, Μάλτσα, Εγγενείς μέλισσες, Εγγενείς πεταλούδες και σκώροι, Native Plant Trust, Native Plants, New England Wildflower Society, Planting, Pollinator Gardens, Pollinators, Workshops and Trainings and tagged design, garden, Native, organic , φυτό, Pollinator on με διαχειριστής.

Schreibe einen Kommentar