Ανοιξιάτικες ιδέες ανακαίνισης | 50 Όροφος

1
Ανοιξιάτικες ιδέες ανακαίνισης | 50 Όροφος

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να ανακαινίσετε το σπίτι σας γιατί ο καιρός είναι πιο ευχάριστος. Αν μόλις μετακομίζεις στο νέο σου μέρος ή θέλετε να ανακαινίσετε την υπάρχουσα κατοικία σας, μπορείτε να ενημερώσετε την εμφάνισή της εξωτερικά και εσωτερικά. Ακολουθήστε αυτές τις ιδέες ανακαίνισης για την άνοιξη για να βρείτε έργα για να επενδύσετε αυτή τη σεζόν.

1. Ανακαινίστε την κουζίνα σας

Ανακαινίστε την κουζίνα σας

Παρόλο που η ανακαίνιση της κουζίνας σας φαίνεται σαν μια δαπανηρή, χρονοβόρα διαδικασία, μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις με βάση τον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα και τον τρόπο ζωής σας. Επιλέξτε ένα θέμα που θέλετε να ακολουθήσετε, είτε πρόκειται για μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων είτε για μοντέρνο στυλ. Μπορείς συντονίστε την κουζίνα σας αναβαθμίζοντας τα παρακάτω κομμάτια:

 • Ντουλάπια: Αλλάξτε τα ντουλάπια σας με έναν προϋπολογισμό βάφοντάς τα με διαφορετικό χρώμα. Η ενημέρωση του υλικού στα ντουλάπια σας επιτρέπει να ταιριάζουν καλύτερα στο νέο σας σχέδιο. Εάν έχετε χρήματα να ξοδέψετε, μπορείτε να επενδύσετε σε ολοκαίνουργια ντουλάπια για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας.
 • Φωτιστικά: Ο φωτισμός της κουζίνας σας δημιουργεί μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες και να μοιραστείτε νόστιμα γεύματα με την οικογένειά σας. Η αλλαγή των φωτιστικών σας είναι ένα απλό έργο που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.
 • Συσκευές: Εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα ή ματ για συνεκτικό, μοντέρνο σχεδιασμό κουζίνας και βολική λειτουργικότητα.
 • Πάγκοι: Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα υλικά πάγκου κουζίνας, όπως χαλαζία, γρανίτη ή μάρμαρο. Αυτά τα υλικά προσφέρουν διαφορετικά χρώματα και υφές για να ταιριάζουν με την υπόλοιπη κουζίνα σας. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει επίσης να αντέχουν τη ζέστη, την υγρασία και τη δραστηριότητα στο μαγείρεμα και την τραπεζαρία σας.
 • Χρώμα τοίχου: Η προσθήκη μιας φρέσκιας στρώσης χρώματος μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση της κουζίνας σας. Καθώς βάφετε τα ντουλάπια σας, προσπαθήστε να βρείτε ένα συμπληρωματικό χρώμα για τους τοίχους σας.
 • Παρκέ: Ολοκληρώστε τον σχεδιασμό της κουζίνας σας με νέο δάπεδο. Το πλακάκι είναι ένα από τα καλύτερα υλικά λόγω της αντοχής του έναντι διαρροών και της ευκολίας συντήρησης του.

2. Προσθήκη ή αλλαγή δωματίου

Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε ένα δωμάτιο στο χώρο διαβίωσής σας για να φτιάξετε έναν καθορισμένο χώρο για τους μεγαλύτερους συγγενείς σας ή το ανεξάρτητο ενήλικο παιδί σας. Η αλλαγή των τοίχων σε όλη την ιδιοκτησία σας είναι πολύ πιο εύκολη την άνοιξη λόγω του ζεστού καιρού. Οι άνετες θερμοκρασίες σάς επιτρέπουν να κρατάτε το παράθυρο ανοιχτό, ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο περιμένοντας να στεγνώσουν τα υλικά γυψοσανίδας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γυψοσανίδα για να αντικαταστήσετε έναν σπασμένο τοίχο στην κρεβατοκάμαρά σας ή να κλείσετε έναν ανοιχτό χώρο του σπιτιού.

3. Βάλτε ξανά στην επιφάνεια το δρόμο της ασφάλτου

Ο δρόμος σας είναι μια από τις πρώτες εντυπώσεις που έχουν οι επισκέπτες για το σπίτι σας. Ένας ασφαλτοστρωμένος δρόμος μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες, αλλά μπορεί να φθαρεί από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το όργωμα χιονιού το χειμώνα με την πάροδο του χρόνου. Εάν ο δρόμος σας χρειάζεται μια νέα εμφάνιση, θα πρέπει να τον επισκευάσετε την άνοιξη γιατί χρειάζεται ζεστασιά για να θεραπευτεί σωστά. Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε το υλικό του διαδρόμου σας σε πλακόστρωτα, τσιμέντο ή σταμπωτό σκυρόδεμα, εάν έχετε χώρο στον προϋπολογισμό για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση του ακινήτου σας.

4. Χρησιμοποιήστε ζωντανά, φρέσκα χρώματα στο σχέδιό σας

Χρησιμοποιήστε ζωντανά, φρέσκα χρώματα στο σχέδιό σας

Καθώς φτάνει η άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανά χρώματα μέσα στο σπίτι σας. Αντί να ανακαινίσετε τους τοίχους σας ή να αποκτήσετε νέα έπιπλα, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε φωτεινά χρώματα στο χώρο σας με πολύχρωμα μαξιλάρια έμφασης, μια υπέροχη σύνθεση με λουλούδια, χαλιά και φωτιστικά. Αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει ή θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του χώρου σας, μπορείτε να βάψετε ξανά τους τοίχους σας με ανοιξιάτικα χρώματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ουδέτερα χρώματα για να κάνετε τα κομψά κομμάτια σας να ξεπροβάλλουν.

5. Αναβαθμίστε τις θεραπείες του παραθύρου σας

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και θέλετε να κάνετε μερικές γρήγορες αλλά αποτελεσματικές αλλαγές στον χώρο διαβίωσής σας, σκεφτείτε να αλλάξετε τις περιποιήσεις των παραθύρων σας. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε floral prints ή ζωηρά χρώματα στις περιποιήσεις των παραθύρων σας για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για την άνοιξη. Ενημερώστε τις επεξεργασίες παραθύρων σας για να κρατάτε τον ήλιο έξω το καλοκαίρι για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα από το κόστος ψύξης. Οι κουρτίνες ή οι διάφανες κουρτίνες μπορούν επίσης να αφήσουν το φυσικό φως για να δημιουργήσουν έναν πιο φωτεινό εσωτερικό χώρο.

6. Θυμηθείτε να ενημερώσετε το εξωτερικό

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να προσθέσετε ένα κατάστρωμα, βεράντα ή αίθριο στο σπίτι σας για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες όταν ο καιρός ζεσταίνει. Μπορείτε να οργανώσετε μπάρμπεκιου και εορταστικά πάρτι έξω με στυλ. Σκεφτείτε ποιος τύπος υπαίθριου χώρου διαβίωσης θα ήταν καλύτερος για την ιδιοκτησία σας και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Θα πρέπει επίσης να επενδύσετε σε νέα έπιπλα και συσκευές ψησίματος για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον ευχάριστο καιρό.

Θα μπορούσατε να κάνετε μικρές αλλαγές στην ιδιοκτησία σας εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό. Φυτέψτε μερικά πολύχρωμα λουλούδια για να καλωσορίσετε την άνοιξη και σκεφτείτε να προσθέσετε διακοσμητικά μαξιλάρια έμφασης στα έπιπλα της βεράντας σας.

7. Αναβαθμίστε το δάπεδό σας

Αναβαθμίστε το δάπεδό σας

Ανακαίνιση του δαπέδου σας είναι ένα εξαιρετικό ανοιξιάτικο έργο βελτίωσης σπιτιού, ειδικά αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα υλικό που είναι ασφαλές για άτομα με αλλεργίες. Τα νέα δάπεδα μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς την εμφάνιση του χώρου σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους δαπέδων για κάθε μέρος του σπιτιού, ανάλογα με την αντοχή, την αισθητική και τις ανάγκες άνεσης σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο δάπεδο σε όλο το ανοιχτό σπίτι σας. Εξετάστε αυτά τα υλικά για κάθε δωμάτιο:

 • Σκληρό ξύλο: Πολυτελές δάπεδο από μασίφ ξύλο είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού σήμερα λόγω της αισθητικής του γοητείας και των μοναδικών σχεδίων κόκκων. Αυτός ο τύπος δαπέδου είναι καλύτερος για βελτίωση της αξίας της ιδιοκτησίας του σπιτιού σας. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε αυτό το υλικό σε ολόκληρο το σπίτι σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε αυτό κατασκευασμένο σκληρό ξύλο, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό σε διαρροές και γρατσουνιές από το συμπαγές σκληρό ξύλο.
 • Φυλλωτός: Είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε laminate δάπεδα σε μια περιοχή υψηλής κίνησης με πολλή δραστηριότητα, όπως η παιδική αίθουσα ή η τραπεζαρία. Αυτό το ανθεκτικό υλικό μπορεί να μοιάζει με φυσικό ξύλο, αλλά απαιτεί λιγότερη συντήρηση και φροντίδα. Εάν χρειάζεστε δάπεδο που είναι ελαφρώς πιο ανθεκτικό στην υγρασία, μπορεί να θέλετε να το αναβαθμίσετε αδιάβροχο laminate.
 • Χαλί: Μαλακό, άνετο μοκέτα έρχεται σε διάφορα χρώματα και υφές για να προσθέσει μια αίσθηση ζεστασιάς στο υπνοδωμάτιο, το σαλόνι ή το οικογενειακό σας δωμάτιο. Μειώνει επίσης τον ήχο και προστατεύει τα πόδια των επισκεπτών καθώς περπατούν.
 • Βινύλι: Αυτό το υλικό δαπέδου είναι κατάλληλο για ένα σπίτι ανοιχτής ιδέας λόγω της αντοχής του στην υγρασία, τη θερμότητα και τις γρατσουνιές. Βινύλιο υψηλής ποιότητας μπορεί επίσης να μοιάζει με φυσικό ξύλο και πέτρα και διατίθεται σε σανίδες, πλακάκια ή σεντόνια.
 • Πλακάκι: Ανθεκτικό, πολύχρωμο πορσελάνη ή κεραμικό πλακίδιο καθαρίζεται εύκολα και είναι ιδανικό για χώρους με υπερβολική θερμότητα και υγρασία, όπως η κουζίνα, ο ηλιόλουστος χώρος ή το μπάνιο.

Άνοιξη σε ένα νέο σπίτι με 50 ορόφους

Εάν το νέο δάπεδο είναι μέρος της λίστας υποχρεώσεων για την ανοιξιάτικη ανακαίνιση, προγραμματίστε ένα ραντεβού στο σπίτι με έναν από τους ειδικούς μας στο δάπεδο στο 50 Floor. Με φέρνοντας δείγματα δαπέδων στο σπίτι σας, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα τέλεια υλικά για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τον ζεστό καιρό. Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στο 1-877-50-FLOOR για να ξεκινήσετε.

Schreibe einen Kommentar