Δικηγόροι στο Sanjeev Singh & Associates, Δελχί

23
Δικηγόροι στο Sanjeev Singh & Associates, Δελχί

Η Sanjeev Singh & Associates (SSA), μια δικηγορική εταιρεία που εδρεύει στο Chirag Enclave, στο Νέο Δελχί, αναζητά νέους και δυναμικούς υποψηφίους για τη θέση εργασίας του Advocates για την ομάδα διαφορών της.

Σχετικά με τον Οργανισμό

Η Sanjeev Singh & Associates είναι μια δικηγορική εταιρεία με πλήρεις υπηρεσίες με δικηγόρους που έχουν εξειδίκευση στους τομείς των εταιρικών και εμπορικών νόμων, αστικών διαφορών, διαιτησίας, ποινικών διαφορών κ.λπ. με έδρα το Νέο Δελχί.

Η SSA είναι μια δικηγορική εταιρεία πλήρους υπηρεσίας που ασχολείται κυρίως με υποθέσεις που σχετίζονται με τον νόμο SARFAESI, 2002, RDB Act, 1993, IBC, 2016, Arbitration & Conciliation Act, 1996, Prevention of Money Laundering Act, 2002, κ.λπ.

Σχετικά με την Ευκαιρία

Η Sanjeev Singh & Associates (SSA), μια δικηγορική εταιρεία που εδρεύει στο Chirag Enclave, στο Νέο Δελχί, αναζητά νέους και δυναμικούς υποψηφίους για τη θέση εργασίας του Advocates για την ομάδα διαφορών της.

Επιλεξιμότητα & Προσόντα

  • Υποψήφιοι με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία 2 ετών στην αντιμετώπιση υποθέσεων που σχετίζονται με SARFAESI Act, 2002; RDB Act, 1993; IBC 2016; Arbitration & Conciliation Act, 1996 ή PMLA Act, 2002 υποβάλλει αίτηση για τον ρόλο του δικηγόρου στην ομάδα διαφορών.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αναλυτική κλίση και να είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και στους τομείς του δικαίου που ασκεί η Εταιρεία.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της αγγλικής γλώσσας με άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και νομική οξυδέρκεια.

Αριθμός Κενών Θέσεων

Δύο-Τρία (2-3)

Μισθός

Ο μισθός για τον ρόλο εργασίας των δικηγόρων στο SSA Delhi θα είναι διαπραγματεύσιμος ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία.

Πώς να εφαρμόσει

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το ενημερωμένο βιογραφικό τους στο ssalawfirm[a]ssalawfirm.in με θέμα „Litigation Associate (PQE- __ έτη)“ για να υποβάλετε αίτηση για τη θέση εργασίας του δικηγόρου στο SSA, Δελχί.

Τοποθεσία

Η θέση εργασίας του δικηγόρου στο SSA είναι ανοιχτή στο Νέο Δελχί.

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τον εργασιακό ρόλο των δικηγόρων στην ομάδα διαφορών της Sanjeev Singh & Associates, Δελχί, παρακαλούμε γράψτε στο ssalawfirm[a]ssalawfirm.σε

Αποποίηση ευθυνών: Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο Lawctopus είναι ακριβείς. Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, κάποιο από το περιεχόμενο ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, αλλά κάντε τους δικούς σας ελέγχους.

Schreibe einen Kommentar