Επιστημονικός Συνεργάτης στο Animal Law Center του NALSAR

17
Επιστημονικός Συνεργάτης στο Animal Law Center του NALSAR

Η NALSAR προσκαλεί αιτήσεις από νέους επαγγελματίες για τον εργασιακό ρόλο του Ερευνητικού Συνεργάτη στο Animal Law Center του στην Telangana του Hyderabad.

Σχετικά με το HSI/Ινδία

Η Humane Society International και οι οργανισμοί-εταίροι της αποτελούν από κοινού τη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο για την προστασία των ζώων. Εργάζονται νόμιμα και επαγγελματικά, χτίζοντας σχέσεις με κυβερνητικές αρχές και εκλεγμένους αξιωματούχους, ηγέτες επιχειρήσεων και άλλους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων για να εντοπίσουν και να εφαρμόσουν εφαρμόσιμες λύσεις σε θέματα καλής διαβίωσης των ζώων.

Η Humane Society International/India (HSI/India) είναι το ινδικό κεφάλαιο της Humane Society International. Η HSI δραστηριοποιείται στην Ινδία εδώ και 12 χρόνια. Ο οργανισμός συστάθηκε επίσημα ως ινδική ΜΚΟ το 2012.

Οι βασικοί στόχοι του οργανισμού είναι η εξάλειψη της λύσσας μέσω της ανθρώπινης διαχείρισης του πληθυσμού των σκύλων του δρόμου, η ανάπτυξη ικανοτήτων για τις ινδικές οργανώσεις για την καλή διαβίωση των ζώων, η ενίσχυση της προστασίας των ζώων εκτροφής και της άγριας ζωής και ο τερματισμός των δοκιμών σε ζώα.

Σχετικά με το Animal Law Center

Ένα Καταστατικό του Κράτους Άντρα Πραντές ίδρυσε την Εθνική Ακαδημία Νομικών Σπουδών και Έρευνας (NALSAR) το 1998. Από την ίδρυσή του, το Πανεπιστήμιο έχει φιλοξενήσει ζωτικής σημασίας συζητήσεις για το δίκαιο και τη δικαιοσύνη.

Παραμένοντας σύμφωνα με αυτό το NALSAR είναι πλέον το σπίτι του πρώτου Κέντρου Δικαίου Ζώων της Ινδίας σε συνεργασία με την HSI/India. Το Κέντρο δημιουργεί προγράμματα σπουδών για τους νόμους για την καλή διαβίωση των ζώων, αναπτύσσει και δημοσιεύει έρευνα
που αφορούν θέματα καλής διαβίωσης των ζώων.

Διεξάγει επίσης εργαστήρια για τους νόμους των ζώων και τα ζητήματα καλής διαβίωσης των ζώων με δικαστικούς δικαστές, υποστηρικτές της καλής διαβίωσης των ζώων, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς στην κυβέρνηση.

Σχετικά με τον εργασιακό ρόλο

Η NALSAR προσκαλεί αιτήσεις από νέους επαγγελματίες για τον εργασιακό ρόλο του Ερευνητικού Συνεργάτη στο Animal Law Center του στην Telangana του Hyderabad.

Καθήκοντα και ευθύνες

Ο εργασιακός ρόλος του ερευνητικού συνεργάτη στο NALSAR περιλαμβάνει:

 • Προσδιορισμός, ανάπτυξη, σύνταξη και δημοσίευση ερευνητικών έργων για θέματα που σχετίζονται με την καλή διαβίωση των ζώων, ιδιαίτερα την καλή διαβίωση των ζώων εκτροφής.
 • Προσδιορίστε ανώτερους δικηγόρους και ακαδημαϊκούς για να συντάξουν λευκές βίβλους.
 • Ενεργήστε ως εκπρόσωπος του Animal Law Center και εκπροσωπήστε το Κέντρο σε τεχνικές συναντήσεις, συνέδρια και άλλα φόρουμ
 • Δημιουργήστε εγχειρίδια και άλλα έγγραφα για τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με το δίκαιο και την πολιτική για τα ζώα
 • Δημιουργήστε προγράμματα σπουδών για τους νόμους για την καλή διαβίωση των ζώων για μαθήματα σεμιναρίων ή/και διπλωματικά μαθήματα.
 • Υπηρετεί ως καθηγητής για τα μαθήματα ή τα σεμινάρια που διοργανώνει το Animal Law Center ή κατόπιν πρόσκλησης οποιουδήποτε άλλου εκπαιδευτικού ιδρύματος.
 • Βοηθήστε στη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων και εργαστηρίων για θέματα καλής διαβίωσης των ζώων.
 • Εντοπισμός ευκαιριών συνεργασίας με ιδρύματα και πανεπιστήμια σε συναφείς τομείς
 • Βοήθεια στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση εργαστηρίων ανάπτυξης ικανοτήτων για υπαλλήλους επιβολής του νόμου, δικαστικές αρχές και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες
 • Οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα ή ευθύνες μπορεί να ανατίθενται κατά καιρούς από τον Διευθυντή και τον Διευθυντή του Κέντρου Δικαίου Ζώων

Επιλεξιμότητα & Προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για την δουλειά θέση έρευνας σύντροφος στο NALSAR πρέπει:

 • Να είστε πτυχιούχος νομικής κατά προτίμηση ή ισοδύναμο πτυχίο με εις βάθος γνώση του αντικειμένου.
 • Να έχετε ανώτερες νομικές δεξιότητες έρευνας και γραφής.
 • Να έχει τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία στη νομική έρευνα και σύνταξη.
 • Απολαμβάνετε να εργάζεστε σε σύνθετα ερευνητικά θέματα και είστε πρόθυμοι να κάνετε το παραπάνω μίλι για να συλλέξετε πληροφορίες.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση αγγλικών τόσο προφορικά όσο και γραπτά.
 • Να είναι άριστοι σε δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας ομιλίας.
 • Να είναι σε θέση να επικοινωνεί περίπλοκο θέμα σε ποικίλα ακροατήρια.
 • Να είστε εξωστρεφής και ευγενικός τρόπος.
 • Να είναι σε θέση να εργάζεται υπό πίεση ως μέλος μιας ομάδας ή ανεξάρτητα.
 • Να είστε οργανωμένοι και ικανοί να τηρείτε χρονοδιαγράμματα.
 • Να είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε ανάλογα με τις ανάγκες εντός της Ινδίας και περιστασιακά διεθνώς

Πώς να εφαρμόσει

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισυνάψουν το βιογραφικό τους με συνοδευτική επιστολή και να το στείλουν στο ταχυδρομείο αλκ[a]nalsar.ac.in να υποβάλει αίτηση για τη θέση του Ερευνητικού Συνεργάτη στο NALSAR.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την επίσημη ειδοποίηση για τον ρόλο του ερευνητικού συνεργάτη στο NALSAR

Αποποίηση ευθυνών: Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο Lawctopus είναι ακριβείς. Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, κάποιο από το περιεχόμενο ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, αλλά κάντε τους δικούς σας ελέγχους.

Schreibe einen Kommentar