Η Διήμερη Τηλεφωνική Πρόκληση | Μια ζωή παραγωγικότητας

1
Η Διήμερη Τηλεφωνική Πρόκληση |  Μια ζωή παραγωγικότητας
Πάρε μακριά: Αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε να πάτε τρεις ημέρες χωρίς να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Ή, αν δεν μπορείτε να λάβετε υπόψη αυτή την ιδέα, δοκιμάστε δύο.

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 44 δευτ.

Η Διήμερη Τηλεφωνική Πρόκληση

Θα μπορούσατε να κάνετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας να διαρκέσει δύο ημέρες χωρίς φόρτιση; Ως στόχος διάτασης, τι γίνεται με τις τρεις ημέρες; Πόσο διαφορετικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να διαρκέσει τόσο πολύ;

Θεωρήστε αυτό μια πρόκληση από εμένα.

Ζούμε σε έναν θορυβώδη, απρόβλεπτο κόσμο. Όταν δεν είμαστε προσεκτικοί, ο συντονισμός σε αυτόν τον θόρυβο μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα, την ψυχική μας υγεία και τη γενική ευημερία μας. Υπάρχουν τρόποι να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα υπερασπιζόμαστε την προσοχή μας από την υπερβολική αρνητικότητα. Αυτό το πείραμα θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

Η γυναίκα μου και εγώ κάνουμε το ίδιο αυτή την εβδομάδα και το επεισόδιο podcast της επόμενης εβδομάδας θα αποκαλύψει το αποτέλεσμα αυτού του μικρού πειράματος. Εάν έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις σχετικά με την πρόκληση ή απλά θέλετε να πείτε πώς πήγε για εσάς, στείλτε μου ένα email!

Να έχεις μια καλή εβδομάδα.

Γράφτηκε από τον Chris Bailey

Ο Chris Bailey έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα σχετικά με το θέμα της παραγωγικότητας και είναι ο συγγραφέας δύο βιβλίων: Υπερεστίασηκαι Το Έργο Παραγωγικότητας. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 20 γλώσσες. Ο Chris γράφει για την παραγωγικότητα σε αυτόν τον ιστότοπο και μιλά σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για το πώς μπορούν να γίνουν πιο παραγωγικοί, χωρίς να μισούν τη διαδικασία.

Schreibe einen Kommentar