Η Οικογενειακή μας Πεζοπορία | Hip Chick Digs

1
Η Οικογενειακή μας Πεζοπορία |  Hip Chick Digs

Η οικογένειά μου απολαμβάνει την ίδια πεζοπορία μέσω του Φαράγγι του ποταμού Κολούμπια, μια εθνική γραφική περιοχή, δεκαετίες τώρα. Οι γονείς μου άρχισαν να κάνουν πεζοπορία σε αυτό το εύκολο μονοπάτι στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και συνέχισαν να το χρησιμοποιούν καθώς η οικογένεια μεγάλωνε. Τα χρόνια σημειώνονται σε οικογενειακές φωτογραφίες, με κάθε παιδί να παίρνει τη σειρά του να καβαλάει το πορτ-μπαγκάζ για το μωρό και να φτάνει μέχρι τα ανήσυχα εφηβικά μας χρόνια.

Western Sword Fern

Το μονοπάτι αναφέρεται από τις περισσότερες πηγές πεζοπορίας ως Άνω ΜακΚόρντ Κρικπου βρίσκεται ακριβώς ανατολικά του Καταρράκτες Multnomah. Είναι μια εύκολη πεζοπορία προς τα πάνω και προς τα κάτω με συνολικό κέρδος υψομέτρου 600 πόδια και μήκος μόνο μερικά μίλια.

Τρίλιο

Αυτό που μου αρέσει στην πεζοπορία είναι το πώς μπορείτε να γνωρίσετε τα πολλά διαφορετικά μικροκλίματα του Βορειοδυτικού Ειρηνικού. Η πεζοπορία ξεκινά σε ένα υγρό δάσος μέσω μιας σειράς ανατροπών. Οι Western Sword Ferns σκεπάζουν τις πλαγιές των βουνών και ο Trillium σηκώνει το κεφάλι του εδώ κι εκεί.

Παχύφυτα που αναπτύσσονται κατά μήκος των βράχων από βασάλτη

Καθώς το υψόμετρο αυξάνεται, το τοπίο μετατοπίζεται σε μια βραχώδη περιοχή από βασάλτη. Υπάρχουν υπέροχα παχύφυτα που φυτρώνουν στις σχισμές του βράχου, αν επιβραδύνετε αρκετά για να κοιτάξετε. Ένας πάγκος σχεδόν σαν ιερό είναι λαξευμένος στον βράχο δίπλα στο μονοπάτι – το κανονικό φωτογραφικό σημείο της οικογένειάς μας.

Στάση για την οικογενειακή φωτογραφία πεζοπορίας

Πήραμε τη μαμά μου για μια πεζοπορία στο μονοπάτι μας για να γιορτάσουμε τα εξήντα γενέθλιά της. Ήταν μια από τις πρώτες πεζοπορίες της Juniper και το κεφάλι της μόλις φαίνεται στο μπροστινό πακέτο. Η ξαδέρφη της Λίλι έχει ήδη αποφοιτήσει στο σακίδιο.

Πεζοπορία κατά μήκος του βράχου από βασάλτη

Το μονοπάτι κόβει στο πλάι του βασάλτη και υπάρχουν μερικά πρόχειρα κιγκλιδώματα για να μην πέσετε στο πλάι. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα και ως μικρά παιδιά περπατήσαμε προσεκτικά αυτό το μονοπάτι. Σταγονίδια νερού πέφτουν στην πλαγιά του λόφου και στο κεφάλι σας καθώς περνάτε αυτό το μέρος.

Scouler’s Corydalis

Το Lovely Scouler’s Corydalis σας περιβάλλει όταν αρχίζετε να παρατηρείτε τον ήχο του νερού που πέφτει. Όχι πολύ πιο πέρα ​​και το όμορφο διπλό πέφτει στο μάτι. Η πεθερά μου, που επισκέφτηκε αυτόν τον μήνα, πόζαρε μαζί μου εδώ.

Εγώ και η πεθερά μου στις διπλές πτώσεις

Σε ξηρούς μήνες, μπορεί να είναι δυνατό να παρακάμψετε κατά μήκος μεγάλων βράχων πάνω από τους καταρράκτες και να κάνετε πικνίκ στην κορυφή. Αυτή την εποχή του χρόνου, αν και η στάθμη του νερού ήταν πολύ υψηλή για να το δοκιμάσω. Αντ ‚αυτού, παρακολουθήσαμε τα αξιοθέατα, γυρίσαμε και πεζοπορήσαμε πίσω. Μιλήσαμε για τα πολλά χρόνια απόλαυσης που μας χάρισε η πεζοπορία με φαγητό και μπύρα σε κοντινή απόσταση Edgefield στο Τράουτντεϊλ.

Έχετε κάποιο αγαπημένο σας σημείο να μοιραστείτε; Ακόμα καλύτερα, κάποιο από αυτά τα αγαπημένα μέρη έχει μετατραπεί σε οικογενειακές παραδόσεις;

Schreibe einen Kommentar