Η σημασία των σπαρμένων λαχανικών Ιουλίου και Αυγούστου

9
Η σημασία των σπαρμένων λαχανικών Ιουλίου και Αυγούστου

Το 2014 δεν πουλάμε πλέον πικραλίδες καθώς αμφιβάλλουμε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση, ωστόσο προμηθεύουμε τα άλλα σπόρους λαχανικών παρουσιάζεται στο παρακάτω άρθρο από τον οδηγό του 1918 για την παραγωγή τροφίμων στον κήπο.

Προμήθειες τροφίμων όλο το χρόνο

Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή σας από αυτές που αναφέρονται παρακάτω και θα μεταφερθείτε απευθείας στις λεπτομέρειες στον ιστότοπό μας:

Απόσπασμα κειμένου από τον Οδηγό για την παραγωγή τροφίμων του 1918 από τη Suttons:

Με τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αυξημένη οικιακή παραγωγή foo η μεγάλη σημασία της σποράς Σπόροι λαχανικών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο γίνεται πληρέστερα. Σε πολλούς κήπους όπου η σπορά περιορίζεται στην ανοιξιάτικη περίοδο, τα μεγάλα αγροτεμάχια αφήνονται συχνά να παραμείνουν κενά για αρκετούς μήνες μετά την αφαίρεση των πρώιμων καλλιεργειών, με συνέπεια την απώλεια πολύτιμων προϊόντων.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ζητήσει τη σκοπιμότητα της σποράς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ως μέσο για την επέκταση της προσφοράς πολλών Λαχανικά και Σαλάτες το φθινόπωρο και τις αρχές του χειμώνα, και για να δείξουμε την πρακτικότητα των συστάσεών μας και να δείξουμε πόσο γρήγορα μπορούν να καλλιεργηθούν οι καλλιέργειες τροφίμων, πραγματοποιήθηκαν σπορές στους πειραματικούς μας χώρους, Reading, κατά τους αναφερόμενους μήνες.

Έχουν επιτευχθεί εξαιρετικά επιτυχημένα αποτελέσματα, πολλές ποικιλίες είναι αρκετά έτοιμες για το τραπέζι εντός επτά εβδομάδων από την ημερομηνία σποράς του σπόρου. Κάποια ιδέα για την αριστεία του προϊόντος μπορεί να συλλεχθεί από την εικόνα που αναπαράγεται παραπάνω, η οποία δείχνει ένα μέρος της Έκθεσής μας Λαχανικά που αναπτύχθηκε από σπόρους που σπάρθηκαν στο ανοιχτό έδαφος στις 15 Ιουλίου 1918, και από πατάτες (παλιοί κόνδυλοι) που φυτεύτηκαν την ίδια ημερομηνία, και διοργανώθηκε στη Συνάντηση Royal Horticultural Societies Meeting στις 24 Σεπτεμβρίου. Ιπποτικό μετάλλιο. Μια παρόμοια Έκθεση Λαχανικών που καλλιεργήθηκε το 1915, από σπόρους που είχαν σπαρθεί από τις 29 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, και που διοργανώθηκε από εμάς στις 26 Οκτωβρίου, βραβεύτηκε με Αργυρό Χρυσό Ιπποτικό Μετάλλιο από την Εταιρεία για την εκπαιδευτική της αξία.

Το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στη σπορά μόνο πρώιμων ποικιλιών και στην αραίωση των φυτών αμέσως που εμφανίζονται (αντί της μεταφύτευσης), έτσι ώστε να μην υπάρχει έλεγχος στην ανάπτυξη. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, τα λάχανα ήταν κατάλληλα για κοπή τον Οκτώβριο, τα οποία, εάν μεταφυτευόταν, δεν θα ήταν έτοιμα πριν από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Η σημασία των σπαρμένων λαχανικών Ιουλίου και Αυγούστου

Schreibe einen Kommentar