ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δικηγόρος IP στο INTTL Advocare, Noida: Κάντε αίτηση τώρα!

14
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δικηγόρος IP στο INTTL Advocare, Noida: Κάντε αίτηση τώρα!

Η INTTL Advocare στη Νόιντα αναζητά να προσλάβει νομικούς επαγγελματίες στον τομέα του Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας για τους ρόλους του Δικηγόρου IP στην ομάδα διαφορών τους στο γραφείο στη Νόιντα.

Σχετικά με το INTTL Advocare

Η INTTL ADVOCARE ιδρύθηκε το 1991 από τον Hemant Singh, Managing and Founder Partner καθώς και από κορυφαίο δικηγόρο IPR με έδρα το Νέο Δελχί με υποκατάστημα στη Βομβάη.

Ο Hemant Singh έχει χειριστεί περισσότερες από 2000 υποθέσεις δικηγορικών διαφορών σχετικά με διάφορα θέματα, όπως εμπορικά σήματα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, βιομηχανικά σχέδια, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, κ.λπ. Η εταιρεία έχει εμπλακεί σε πολλές σημαντικές αποφάσεις που εκδόθηκαν από ινδικά δικαστήρια στον τομέα της ΔΙ.

Η δύναμη της εταιρείας είναι 85 (45 επαγγελματίες και 40 τεχνικό/παρανομικό/γραμματειακό προσωπικό) που παρέχουν αποτελεσματική δίωξη και επιβολή ΔΔΙ στους πελάτες τους στην Ινδία.

Η INTTL ADVOCARE έχει πρακτική πολλαπλών δικαιοδοσιών στην Ινδία, χειρίζεται δικαστικές διαφορές και δίωξη πνευματικών δικαιωμάτων σε βάση της Ινδίας και είναι μια από τις λίγες δικηγορικές εταιρείες πνευματικών δικαιωμάτων στην Ινδία με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στη δίωξη, την επιβολή και τις τελωνειακές καταγγελίες ως μέρος ενός ευρέος φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς των εμπορικών σημάτων, των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των βιομηχανικών σχεδίων, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των ονομάτων τομέα και της κυβερνοκατάληψης, των γεωγραφικών ενδείξεων, της παραδοσιακής γνώσης, των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών, του αθέμιτου ανταγωνισμού, των νόμων για την προστασία των καταναλωτών, του δικαιώματος της ιδιωτικής ζωής και της δημοσιότητας, της εταιρικής νομοθεσίας, των εμπορικών τεκμηρίωση, ξένες συνεργασίες, συμφωνία μεταφοράς τεχνολογίας και franchising, στρατηγική προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικά μυστικά, τεχνογνωσία και παραβίαση εμπιστοσύνης, τεχνική συνεργασία κ.λπ.

Σχετικά με την Ευκαιρία Εργασίας

Η INTTL Advocare, Noida αναζητά ευφυείς, με κίνητρα και έμπειρους δικηγόρους για τη θέση εργασίας του Δικηγόρου IP στην ομάδα αντιδίκων της στο γραφείο της Noida.

Αιρετότητα

  • Προσκαλούνται αιτήσεις από δικηγόρους με 3+ χρόνια εμπειρίας μετά τα προσόντα για τον ρόλο του δικηγόρου IP.
  • Η INTTL Advocare δεν εξετάζει υποψηφίους με καθόλου ή ελάχιστη εμπειρία στο ΔΠΙ αυτή τη στιγμή.

Ρόλοι & Ευθύνες

Προσκαλούνται αιτήσεις από δικηγόρους για το ρόλο των Δικηγόρων ΔΠ στην ομάδα δικαστικών διαδικασιών ΔΔΙ για τους ακόλουθους ρόλους:

  • Δίκη περί εμπορικού σήματος και πνευματικών δικαιωμάτων
  • Αγωγή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας
  • Σχεδιαστική Δίκη

Πώς να εφαρμόσει?

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους μαζί με τις συνοδευτικές επιστολές μέσω e-mail στο [email protected] με CC να [email protected] & [email protected]

Τοποθεσία

Noida, Uttar Pradesh

Αποποίηση ευθυνών: Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο Lawctopus είναι ακριβείς. Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, κάποιο από το περιεχόμενο ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, αλλά κάντε τους δικούς σας ελέγχους.

Schreibe einen Kommentar