Ισχυροί μαγνήτες επικονιαστών – σχέδιο με αυτοφυή πολυετή φυτά για φθινοπωρινή άνθιση

23
Ισχυροί μαγνήτες επικονιαστών – σχέδιο με αυτοφυή πολυετή φυτά για φθινοπωρινή άνθιση
ΜΑ γηγενείς μέλισσες σε γηγενείς αστέρες Foxboro

Οι γηγενείς αστέρες και το χρυσόραβδο προσελκύουν γηγενείς μέλισσες στο Κέντρο Εκμάθησης Lane της Επιτροπής Διατήρησης του Foxborough

Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής, οι αυτόχθονες αστέρες όπως η Νέα Αγγλία (Aster novae-angliae), η Νέα Υόρκη (Symphyotrichum novi-belgii), ο λείος (Aster laevis), το λευκό ξύλο (Aster divaricatus) και άλλοι αστέρες των δασών υποστηρίζουν ολόκληρους τους κύκλους ζωής του Πάνω από 110 είδη πεταλούδων και σκόρων, οπότε αν θέλετε έναν κήπο επικονιαστών, αυτά είναι απαραίτητα. Και τα καλά νέα είναι ότι είναι η αμβροσία και όχι η χρυσόβεργα που προκαλεί τόσες πολλές αλλεργίες στα τέλη του καλοκαιριού, οπότε φυτέψτε!

Τα χρυσόραβα όπως τα ζιγκ-ζαγκ (Solidago flexicaulis), τα επιδεικτικά (Solidago speciosa), τα παραθαλάσσια (Solidago sempervirens) και τα είδη με άρωμα γλυκάνισου (Solidago odora) είναι οι κορυφαίοι πρωταθλητές της υποστήριξης ολόκληρου του κύκλου ζωής των πεταλούδων και των σκόρων στη Νέα Αγγλία. υποστηρίζοντας 110 είδη στην ανατολική MA.

Τα περισσότερα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αστέρες και χρυσόβεργοι που τα πάνε καλά σε σκιερές και ξηρές συνθήκες, οπότε μην ανησυχείτε αν δεν έχετε πολύ ήλιο – οπότε βγείτε εκεί έξω και βοηθήστε τους επικονιαστές φυτεύοντας τα φυτά από τα οποία εξαρτώνται για την ίδια τους την ύπαρξη .

Ποια φυτά είναι καλύτερα για τις γηγενείς μέλισσες;

Προφανώς τους αρέσουν τα χρυσόβεργα και οι αστέρες όπως απεικονίζεται παραπάνω, αλλά ακόμη καλύτερα είναι τα ιθαγενή τριαντάφυλλα, όπως η Καρολίνα (Rosa caroliniana), η Βιρτζίνια (Rosa virginiana), το τριαντάφυλλο του βάλτου (Rosa palustris) και το λαμπερό (Rosa nitida), καθώς και το ανθισμένο βατόμουρο (Rubus odorous) . Όπως πάντα, πριν αγοράσετε φυτά, γνωρίζετε τις πολιτιστικές συνθήκες του ιστότοπού σας –όπως ήλιος/σκιά, υφή εδάφους και αποστράγγιση– και επιλέξτε τα καλύτερα είδη για τις συνθήκες σας, ώστε η επένδυσή σας να έχει τις καλύτερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει.

Τα πουλιά και άλλα ζώα θα σας ευχαριστήσουν για τη συνήθεια – όπως τροφή, καταφύγιο και χώρους φωλεοποίησης – που σας φαίνονται τόσο ικανοποιητικές!

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

Schreibe einen Kommentar