Νομικός Σύμβουλος στον Οργανισμό Ελεγκτή Άνθρακα, Δελχί

15
Νομικός Σύμβουλος στον Οργανισμό Ελεγκτή Άνθρακα, Δελχί

Ο Οργανισμός Ελεγκτή Άνθρακα (CCO) καλεί αιτήσεις από επιλέξιμους επαγγελματίες νομικούς για τη θέση του Νομικού Συμβούλου, με βραχυπρόθεσμη σύμβαση.

Σχετικά με τον Οργανισμό Ελεγκτή Άνθρακα

Ο Οργανισμός Ελεγκτή Άνθρακα (CCO) είναι ένα γραφείο που τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Άνθρακα, με έδρα την Καλκούτα και επιτόπια γραφεία στο Dhanbad, Ranchi, Bilaspur, Nagpur, Sambalpur, Kothagudem και Asansol.

Συλλέγει και διατηρεί δεδομένα παραγωγής άνθρακα όλων των ανθρακωρυχείων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα της χώρας. Οι πληροφορίες συλλέγονται σε μηνιαία βάση.

Η CCO εγκαινίασε πρόσφατα το εκτεταμένο γραφείο της στο Δελχί. Το γραφείο αυτό θα λειτουργεί πλέον ως το κεντρικό γραφείο της Οργάνωσης Ελεγκτών Άνθρακα.

Σχετικά με την Ευκαιρία

Προσκαλούνται αιτήσεις από επαγγελματίες νομικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση του Νομικού Συμβούλου, με βραχυπρόθεσμη σύμβαση.

Αριθμός Κενών Θέσεων

01 (Ένα)

Ρόλοι και ευθύνες

Ο Νομικός Σύμβουλος εκτελεί τα ακόλουθα καθήκοντα/λειτουργίες:

  • Προετοιμάστε παράλογα σχόλια/αντιένορκες βεβαιώσεις/αναφορές/αιτήσεις κ.λπ. καταργήστε τα δικαστήρια, τα δικαστήρια και άλλες νόμιμες αρχές που κατατέθηκαν εναντίον ή από τον Οργανισμό του Ελεγκτή Άνθρακα.
  • Παρακολουθήστε τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, για να συνδράμετε και να είστε παρόντες στο δικαστήριο κατά την ακρόαση.
  • Εκτελέστε τέτοιες άλλες εργασίες νομικής φύσεως, τις οποίες μπορεί κατά καιρούς να αναθέτει ο Οργανισμός Ελεγκτή Άνθρακα Δελχί.

Κριτήρια καταλληλότητας

Βασικό προσόν: Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με πτυχίο Νομικής (03) έτη ή 05 έτη κύκλου σπουδών) από Πανεπιστήμιο και/ή Ινστιτούτο στην Ινδία αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Ινδίας. Ο αιτών πρέπει να είναι εγγεγραμμένος ως δικηγόρος στο Δικηγορικό Συμβούλιο της Ινδίας σύμφωνα με τον νόμο περί δικηγόρων, 1961

Βασική εμπειρία: Ο αιτών πρέπει να έχει ελάχιστη πείρα 5 ετών στο δικαστήριο με εμφάνιση ενώπιον Ανώτατων Δικαστηρίων/Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας ή εμπειρογνώμονα σε νομικά θέματα με τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία εργασίας σε Κυβερνητικό Τμήμα/ΥΠΔ που έχουν χειριστεί δικαστικές υποθέσεις.

Μισθός/Αμοιβές

Ενοποιημένη αμοιβή Rs. 75.000/- το μήνα

Πώς να εφαρμόσει?

Το δεόντως συμπληρωμένο έντυπο αίτησης μαζί με τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να υποβληθεί στη μορφή που δίνεται στο Παράρτημα-Ι και να φτάσει στη διεύθυνση:

Dy. Επίκ. Coal Controller (Admin), Coal Controller’s Organisation, Scope Minar 5th Floor, Core-2, Laxmi Nagar, Δελχί- 110092.

Προθεσμία εφαρμογής

Στις 15 Απριλίου 2022 ή πριν

Τοποθεσία

Δελχί

Κάντε κλικ εδώ για την επίσημη ειδοποίηση και τη φόρμα αίτησης.

Αποποίηση ευθυνών: Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο Lawctopus είναι ακριβείς. Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, κάποιο από το περιεχόμενο ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, αλλά κάντε τους δικούς σας ελέγχους.

Schreibe einen Kommentar