Προσκαλώντας τα πουλιά στον κήπο

1
Προσκαλώντας τα πουλιά στον κήπο

Οι ήχοι των πουλιών και το βουητό των εντόμων την άνοιξη είναι μια υπενθύμιση για μένα ότι το σπίτι μας υποστηρίζει κάτι περισσότερο από τη δική μας διατροφή. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι ο κήπος σας προσφέρει μια ανοιχτή πρόσκληση για πουλιά.

Δώστε τους νερό. Τα πουλιά χρειάζονται ένα μέρος για να σταματήσουν για ένα ποτό ή ένα μπάνιο. Μας έκαναν δώρο ένα βαρύ, παλιό, τσιμεντένιο μπάνιο πουλιών που το κρατάω γεμάτο όλο το χρόνο. Είναι σύνηθες φαινόμενο να πίνετε τσάι στο αίθριο ενώ παρακολουθείτε ένα μεγάλο πάρτι στην πισίνα να συμβαίνει στο λουτρό πουλιών.

Τα ανακτημένα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχα λουτρά πουλιών. Μεγάλες πέτρες με βαθούλωμα στη μέση θα λιμνάζουν φυσικά το νερό. Τα μεγάλα κεραμικά πιατάκια που χρησιμοποιούνται κάτω από γλάστρες μπορούν να τοποθετηθούν στον κήπο για να φτιάξουν ρηχές πισίνες. Αρχίστε να κρατάτε Τα μάτια σας ξεφλουδίζουν για ανακυκλωμένα υλικά και θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να βρείτε κάτι που λειτουργεί.

Δώστε τους Φαγητό. Φυτέψτε αυτοφυή δέντρα και θάμνους που δίνουν τροφή στα πουλιά, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Τα πουλιά θα τσιμπήσουν διακοσμητικά φυτά, αλλά δεν θα είναι τόσο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τα ιθαγενή πουλιά όσο τα αυτοφυή φυτά. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών θα προσφέρει κάτι για ένα ευρύ φάσμα ειδών. Στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, οι καλές επιλογές περιλαμβάνουν το Snowberry, το Indian Plum, το Nootka Rose, το Oceanspray, το Oregon Grape και το Huckleberry.

Μια ακατάστατη αυλή μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τα πουλιά! Αφήστε τα φθινοπωρινά φύλλα να μείνουν στον κήπο. Θα ενθαρρύνει τα έντομα και ορισμένα είδη πουλιών να τρέφονται εκεί. Ένας μικρός σωρός από κλαδιά και κλαδεμένα κλαδιά στον κήπο θα είναι επίσης ένα καλό σημείο για να βρείτε πουλιά που διαλέγουν υλικό φωλιάς.

Δώστε τους καταφύγιο. Ορισμένα είδη πουλιών προτιμούν να φωλιάζουν σε κούφια δέντρα, τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν στις αστικές περιοχές. Αντίθετα, κατασκευάστε ένα απλό κουτί ένθεσης για να αναπαραγάγετε το περιβάλλον του κοίλου δέντρου. Φυτέψτε αυτοφυή δέντρα που μπορούν να αναπτυχθούν σε ανοιχτό χώρο, επιτρέποντας στα κλαδιά τους να απλωθούν οριζόντια. Αυτό δημιουργεί μικρές κοιλότητες για τα πουλιά να βάζουν φωλιές.

Παρέχετε μερικές καλές κρυψώνες. Υπάρχουν πολλές πεινασμένες γάτες στην πόλη, μεταξύ άλλων αρπακτικών. Η ενσωμάτωση μερικών αειθαλών θα δώσει στα πουλιά ένα ασφαλές μέρος για να τρέξουν και να κρυφτούν αν απειληθούν.

Έμεινα έκπληκτος με το πόσο γρήγορα το αστικό μας οικόπεδο μετατράπηκε σε σπίτι για την άγρια ​​ζωή. Ένα μπάνιο πουλιών εδώ, λίγη αειθαλής σκιά εκεί και μερικά φυτά που παράγουν μούρα ήταν προφανώς το μόνο που χρειάζονταν για να έρθουν ομαδικά. Δεν μας πειράζει να μοιραστούμε μερικούς από τους καρπούς της δουλειάς μας σε αντάλλαγμα για την χαρούμενη παρέα. Ποιος προσκαλείται στον κήπο σας αυτή την άνοιξη;

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο για το ταξίδι σας στο σπίτι στην επετειακή μου ανάρτηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα! Δίνω ένα αντίγραφο του βιβλίου μου Μοντέρνο Οικόπεδο σε έναν τυχερό νικητή. Θα ανακοινώσω τον νικητή την επόμενη εβδομάδα!

Schreibe einen Kommentar