Πώς να σταματήσετε να είστε λυπημένοι και να αρχίσετε να νιώθετε ευτυχισμένοι

1
Πώς να σταματήσετε να είστε λυπημένοι και να αρχίσετε να νιώθετε ευτυχισμένοι

Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά

όντας-λυπημένος

Το να σταματήσεις να είσαι λυπημένος και να αρχίσεις να νιώθεις πιο χαρούμενος δεν είναι κάτι που ταιριάζει σε όλα.

Και τΓια πολλούς ανθρώπους, το μυστικό για μια ευτυχισμένη ζωή βρίσκεται στο να ενταχθείς στην κοινωνία και να προσυπογράψεις τις αντισυμβατικές επιταγές της. Η ευτυχία είναι συνδεδεμένη με άλλους ανθρώπους. Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε άλλους ανθρώπους και να βρούμε εύνοια στα μάτια τους, με την ελπίδα ότι θα μας βοηθήσουν να αποτινάξουμε το αίσθημα της λύπης.

Εκτιμούμε την ευτυχία πάρα πολύ που δεν αφήνουμε περιθώρια για λύπη. προσπαθούμε να κρατάμε μια εντύπωση θετικής και ευτυχίας ακόμα και όταν δεν θα έπρεπε. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερο λάθος.

Δυστυχώς, το να προσπαθείς συνεχώς να είσαι θετικός και χαρούμενος δεν είναι ρεαλιστικό, είναι εξαντλητικό και μόνο εντείνει τα συναισθήματα λύπης σου.

Σε βάζει σε μια φανταστική φούσκα που σε εμποδίζει να βρεις την πραγματική σου πορεία προς την ευτυχία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζετε τα συναισθήματα της λύπης, της απογοήτευσης και του θυμού και αντί να επιτρέψετε σε αυτά τα συναισθήματα να μεταμορφωθούν οργανικά σε ανθεκτικότητα και ευτυχία. Αυτή η ανάρτηση εξερευνά 5 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να σταματήσετε να είστε λυπημένοι και να αρχίσετε να αισθάνεστε χαρούμενοι.

Δώστε χώρο στον εαυτό σας να είναι λυπημένος

Αυτή είναι η ουσία: Το να είσαι λυπημένος μπορεί να είναι αρνητικό, εντάξει, αλλά είναι ένα συναίσθημα που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος πρέπει να βιώνει περιστασιακά. Είναι ένα σημαντικό συναίσθημα στη ζωή σας, καθώς σας βοηθά να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να ανακαλύψετε τα πράγματα που σας αρέσουν και αυτά που δεν σας αρέσουν. Η μεγαλύτερη γκάφα που μπορείς να κάνεις είναι να το θάψεις στην καρδιά σου και να προσποιηθείς ότι δεν υπάρχει.

Το να νιώθετε απαίσια αφού χάσετε τη δουλειά σας, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή όταν σας προδώσει ένας φίλος είναι μια ευκαιρία για εσάς να μάθετε, να αναπτυχθείτε και να θεραπεύσετε. Μόνο μέσα από τον πόνο βρίσκεις αληθινή θεραπεία. Το να μετριάζετε τον πόνο σας με τις υπεραγορές, τις αμέτρητες λήψεις τεκίλα και την ενασχόληση με δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να αποφύγετε εντελώς τη λύπη θα επιδεινώσουν το πρόβλημα.

Αγκαλιάστε τη θλίψη σας μέσα από την ταλαιπωρία και τον πόνο που προκαλεί.

Βρείτε το σκοπό σας στη ζωή

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τη ζωή σας, αν αισθάνεστε χαμένοι ή αν γενικά βαριέστε τα πάντα και τους πάντες γύρω σας, μην πανικοβληθείτε. Όλοι έχουμε νιώσει έτσι κάποια στιγμή.

Φυσικά, το να είσαι κολλημένος στη ζωή θα κάνει ακόμα και τους πιο ανθεκτικούς ανθρώπους να καταρρεύσουν, καθιστώντας ευκολότερο να μετακομίσουν σε ένα μέρος λυπημένου. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αποτινάξετε αυτό το συναίσθημα καθησυχάζοντας τον εαυτό σας ότι η ζωή σας είναι τόσο σημαντική.

Σταματήστε να σκέφτεστε τις αναποδιές που είχατε στη ζωή και επικεντρωθείτε στα πράγματα στα οποία είστε καλοί.

Εάν έχετε οικογένεια, σκεφτείτε πόσο σημαντικός είστε στη ζωή των παιδιών σας.

Σκεφτείτε εκείνη τη στιγμή που βοηθήσατε κάποιον που έχει ανάγκη. ότι μια μέρα πήρες μέρος σε φιλανθρωπική δράση.

Είσαι ζωντανός γιατί κάποιος σε χρειάζεται. Η χώρα σου σε χρειάζεται. Ο κόσμος σε χρειάζεται. Αυτές είναι οι σκέψεις και οι διαβεβαιώσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σκοπό σας στη ζωή. Σε αυτό το πλαίσιο, θα ήταν επίσης ωφέλιμο να προσεγγίσουμε α προπονητής ζωήςπου θα μπορούσε να σας βοηθήσει με καθοδήγηση για την εύρεση του σκοπού σας στη ζωή.

Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο όπου δεν αφήνετε το αίσθημα της ντροπής

Οι άνθρωποι γύρω μας φέρνουν κάποιο επίπεδο άνεσης και ευτυχίας στη ζωή μας. Μας προκαλούν να αναπτυχθούμε και να γίνουμε καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο στον βαθμό που θα πάει η επιρροή τους. Πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε να ανήκετε και να αρχίσετε να σας εκτιμάτε για αυτό που είστε.

Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο – είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι – όπου θα αποκλείσετε όλους και θα εστιάσετε σε εσάς. Αυτός είναι ο χώρος όπου σταματάς να θέλεις να σε καταλάβουν ή να σε αγαπήσουν ή να σε εκτιμήσουν για να είσαι ευτυχισμένος: Ένα μέρος όπου νιώθεις αυθεντικός χωρίς να χρειάζεται να διαλέξεις την αίσθηση από την ανοησία.

Αν αγαπάτε το φαγητό, επενδύστε σε ανακαίνιση κουζίνας και κάντε την τραπεζαρία σας χαρούμενο μέρος. Μεταμορφώστε το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι και τα πάντα γύρω σας με τον καλύτερο τρόπο που ξέρετε χωρίς να επιτρέπετε στα συναισθήματα ντροπής να σας υπαγορεύουν τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε.

Καλλιεργήστε τα υψηλής αξίας χαρακτηριστικά σας

Η ευγνωμοσύνη, η συμπόνια, η ταπεινοφροσύνη, ο ενθουσιασμός, η υπευθυνότητα και οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό υψηλής αξίας θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε ως άτομο και να προσελκύσετε θετικές δονήσεις στη ζωή σας. Καλλιεργήστε τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο, χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Το να κάνουμε καλό στην ανθρωπότητα και για την ανθρωπότητα είναι μια συνταγή για ευτυχία. Και ένας πολύ καλός τρόπος για να σταματήσετε να είστε λυπημένοι.

Να είστε ευτυχισμένοι τώρα, όχι μόνο όταν τα πράγματα πάνε καλά για εσάς

Καταργήστε τη φράση «Θα είμαι χαρούμενος αν/όταν…»

Σταμάτα να βάζεις όρους στην ευτυχία σου και απλά να είσαι ευτυχισμένος. Κάντε την ευτυχία την πρώτη σας προτεραιότητα, με ή χωρίς υλικά κέρδη. Η ευτυχία δεν είναι και δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζεται σαν μια στιγμιαία απόλαυση.

Τελικές σκέψεις

Δεν υπάρχει μια ενιαία λύση για το συναίσθημα της θλίψης. Με συνειδητή επίγνωση, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τα ερεθίσματα που φέρνουν θλίψη στη ζωή σας και να τα καταργήσετε πριν σας καταστρέψουν. Η ουσία είναι να εστιάζετε πάντα την προσοχή σας σε εσάς και να καλλιεργείτε συνεχώς τις επιθυμητές θετικές σας ιδιότητες. Η ευτυχία θα σου έρθει φυσικά.


Riland Elezja

Ο Rilind Elezaj είναι ένας αφοσιωμένος προπονητής ζωής που βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν επιλογές που αισθάνονται πραγματικά κατάλληλες για αυτούς. Συνήθως βοηθά το άτομο να αξιολογήσει το υπόβαθρο, τις περιέργειες, τα πάθη και την εκπαίδευσή του, ώστε να μπορεί να επιλέξει μια δουλειά, μια επιχείρηση ή ένα είδος περαιτέρω εκπαίδευσης που το βοηθά να είναι επιτυχημένο και ικανοποιημένο. Όταν δεν βοηθά τους άλλους, μπορείτε να τον βρείτε να εξερευνά το βάθος της φύσης

Riland Elezja

Schreibe einen Kommentar