5 υπέροχοι τρόποι για να ξοδέψετε την επιστροφή του φόρου σας

1
5 υπέροχοι τρόποι για να ξοδέψετε την επιστροφή του φόρου σας

Έχετε καθίσει στα χρήματα που λάβατε από την τελευταία σας επιστροφή φόρου; Δεν είσαι μόνος. Πολλές οικογένειες απομακρύνουν τα δολάρια επιστροφής της φορολογικής τους δήλωσης επειδή δεν είναι σίγουροι πώς ή πού να τα χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, τώρα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για να επωφεληθείτε από το ότι έχετε επιπλέον δολάρια να ξοδέψετε.

Φυσικά, αυτό εγείρει το μεγαλύτερο ερώτημα – πώς θα πρέπει να είναι τα έξοδα επιστροφής φόρου σας; Παρακάτω είναι πέντε δημοφιλείς επιλογές.

1. Κάντε Βελτιώσεις στο Σπίτι

Από τα ραγισμένα τζάμια μέχρι τα κατεστραμμένα πλακάκια, οι βελτιώσεις στο σπίτι βρίσκονται πάντα στις λίστες «εκκρεμών εργασιών» των ιδιοκτητών σπιτιού. Αντί να αναβάλλετε τις επισκευές και τις αναβαθμίσεις, χρησιμοποιήστε την επιστροφή φόρου για να ανακαινίσετε το σπίτι σας και να ανανεώσετε το ακίνητό σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού σας. Ή, ίσως προτιμάτε να επικεντρωθείτε στην αναζωογόνηση ενός δωματίου, όπως η κουζίνα ή το μπάνιο. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν τα επιπλέον χρήματά σας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

2. Γίνετε μοντέρνα με το δάπεδό σας

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι όροφοί σας έλαβαν λίγο TLC; Ίσως είναι καιρός να στηρίξτε τις πιο πρόσφατες τάσεις δαπέδων, όπως κατασκευασμένες σανίδες από σκληρό ξύλο ή πολυτελείς σανίδες βινυλίου.

Χρησιμοποιώντας τα χρήματα της επιστροφής φόρου ως οδηγό προϋπολογισμού, ελέγξτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές δαπέδων για να δείτε ποιες θα το κάνουν δουλέψτε με τον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε να αντικαταστήσετε το laminate 20 ετών στο μπάνιο σας με εντυπωσιακά πλακάκια δαπέδου. Εναλλακτικά, μπορείτε να μετατρέψετε την κύρια κρεβατοκάμαρά σας σε μια ζεστή όαση με την τοποθέτηση χαλιού σε μοντέρνο σχέδιο.

3. Δώστε στους τροχούς σας έναν συντονισμό

Τα περισσότερα οχήματα πρέπει να υποβάλλονται σε ειδικές υπηρεσίες όπως περιστροφές ελαστικών και αντικατάσταση υγρών τακτικά. Ωστόσο, πολλοί οδηγοί δεν έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα κεφάλαια. Εναλλακτικά, ξεχνούν να συμβαδίζουν με αυτούς τους τύπους υπηρεσιών.

Τώρα που έχετε διαθέσιμο ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό, μπορείτε να μεταφέρετε τα οχήματά σας στην αγαπημένη σας αντιπροσωπεία ή μηχανικό και να λάβετε τη ρύθμιση που χρειάζεται το αυτοκίνητο ή το φορτηγό σας. Έπειτα, εάν βρείτε τον εαυτό σας με επιπλέον χρήματα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε νέα ηχεία, είσοδο χωρίς κλειδί ή φανταχτερές ζάντες.

4. Γίνετε Γενναιόδωρος Ανατρεπόμενος

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέρος ή το σύνολο της επιστροφής φόρου για να βοηθήσετε άλλους; Μπορείτε να αφήσετε στην άκρη μερικά από τα διαθέσιμα χρήματα για να δώσετε στους διακομιστές όταν κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η πρόσφατη οικονομική κατάσταση έχει χτυπήσει πολλούς ανθρώπους στο πορτοφόλι.

Σκεφτείτε πόση απόλαυση θα μπορούσατε να προσφέρετε στον αγαπημένο σας διακομιστή δίνοντας φιλοδώρημα 30% ή 40% κάθε τόσο. Αυτός είναι ένας πρακτικός, προσωπικός τρόπος για να διαπράξετε μια τυχαία πράξη καλοσύνης χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, θα σας αφήσει να νιώθετε καλά.

5. Βάλτε χρήματα σε χρέος υψηλού επιτοκίου

Αν και αυτή η χρήση για δολάρια επιστροφής φόρου είναι λίγο λιγότερο συναρπαστική από άλλες, θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ εσάς και την οικογένειά σας. Εάν έχετε χρέη από πιστωτικές κάρτες, σχολικά δάνεια ή άλλες πηγές που σας κοστίζουν μια περιουσία σε υψηλά επιτόκια, μπορείτε να βάλετε μερικά από τα χρήματα της επιστροφής φόρου στον μηνιαίο λογαριασμό.

Αν και θα ήταν ευκολότερο να ξεχρεώσετε με την επιστροφή χρημάτων σας, μπορεί να είναι ψυχική ανακούφιση να γνωρίζετε ότι έχετε κάνει ένα βαθούλωμα στα χρήματα που οφείλετε για το πιστωτικό όριο ή τα δάνειά σας.

Δαπάνες επιστροφής φόρου: Μοναδικές για τις ανάγκες σας

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους να ξοδέψετε την επιστροφή φόρου που να έχουν νόημα για το πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας. Ωστόσο, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματά σας για να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να τονώσετε τις τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες οικονομίες.

Ενδιαφέρεστε να ανακαινίσετε το σπίτι σας με τη φετινή επιστροφή χρημάτων; Ξεκινήστε με τα πατώματα! Προγραμματίζω ένα ραντεβού με έναν ειδικό 50 ορόφων σήμερα.

Schreibe einen Kommentar