Associate General Counsel-Technology στη Nike, Bangalore

19
Associate General Counsel-Technology στη Nike, Bangalore

Η Nike Inc. αναζητά έναν επαγγελματία νομικό για να προσαρμόσει τη νομική της ομάδα στη θέση του Associate General Counsel, για το γραφείο στη Bangalore.

Σχετικά με τη Nike Inc.

Η Nike, Inc. είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία που ασχολείται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή και το παγκόσμιο μάρκετινγκ και πωλήσεις υποδημάτων, ενδυμάτων, εξοπλισμού, αξεσουάρ και υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει την έδρα της κοντά στο Beaverton του Όρεγκον, στη μητροπολιτική περιοχή του Πόρτλαντ.

Σχετικά με τον ρόλο του Associate General Counsel Job Role

Οι δικηγόροι, οι δικηγόροι της Nike και άλλοι ειδικοί στο δίκαιο παρέχουν εφευρετικές προσεγγίσεις και ανώτερες συμβουλές στην παγκόσμια επιχείρηση της Nike. Καθώς η Nike αλλάζει το μέλλον του αθλητισμού, η ομάδα Nike Legal οδηγεί τον ανταγωνισμό, την εφευρετικότητα και την ακεραιότητα στην αγορά.

Υπό την επίβλεψη του Senior Counsel της Nike – Παγκόσμια Τεχνολογία, και των ηγετών με έδρα την Ασία στο NIKE Legal, θα συνεργαστείτε απευθείας με τεχνολόγους στο Τεχνολογικό Κέντρο της Nike στην Ινδία και σε άλλες τοποθεσίες Παγκόσμιας Τεχνολογίας και άλλους ηγέτες και διευθυντές επιχειρήσεων που εργάζονται με την Παγκόσμια Τεχνολογία.

Ο Συνεργάτης Γενικός Σύμβουλος θα διαχειρίζεται την παροχή υπηρεσιών από τον εξωτερικό μας σύμβουλο και θα συνεργάζεστε στενά με τις υπηρεσίες Οικονομικών, Ελέγχου, Παγκόσμιων Προμηθειών και άλλες υποστηρικτικές λειτουργίες της Nike.

Ευθύνες

 • Ελέγξτε, συντάξτε και διαπραγματευτείτε ένα ευρύ φάσμα συμφωνιών και εγγράφων για την ομάδα Τεχνολογίας της Nike στην Ινδία, καθώς μεταμορφώνουν τη λειτουργία τεχνολογίας πληροφοριών της Nike για να υποστηρίξουν και να προωθήσουν την ανάπτυξη. Οι τύποι συναλλαγών κυμαίνονται από παραδοσιακές συμφωνίες εξωτερικής ανάθεσης, αδειών και υπηρεσιών έργου έως εξελισσόμενους τομείς όπως οι υπηρεσίες cloud και η τεχνητή νοημοσύνη.
 • Συμβουλεύει και συμβουλεύει τους διευθυντές επιχειρήσεων της Nike για ένα ευρύ φάσμα νομικών και διαδικαστικών θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία της τεχνολογίας πληροφοριών της Nike, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς (ιδιαίτερα ζητημάτων απορρήτου στις συναλλαγές), της συμμόρφωσης με τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου, των απαντήσεων σε κυβερνητικά ερωτήματα και της διαχείρισης επιχειρηματικών διαφορών που δεν έχουν ωριμάσει σε δίκη
 • Συνεισφέρετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας στις προσπάθειες ανασχεδιασμού της παροχής νομικών υπηρεσιών για τη βελτίωση της ποιότητας, της αποτελεσματικότητας και των επιπέδων υπηρεσιών χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς και νέους παρόχους νομικών υπηρεσιών
 • Προετοιμάστε και παραδώστε εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και τη διαχείριση του κινδύνου
 • Παρακολούθηση και έρευνα (αλλαγές) νόμων
 • Ελέγξτε και ενημερώστε τα νομικά προηγούμενα

Αιρετότητα

 • Πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη νομική ή τοπικό ισοδύναμο από διαπιστευμένη νομική σχολή και εγγραφή σε Δικηγορικό Συμβούλιο σε οποιαδήποτε από τις πολιτείες της Ινδίας.
 • 3 χρόνια εμπειρία μετά την απόκτηση προσόντων (μπορεί να είναι συνδυασμός δικηγορικού γραφείου και εσωτερικού), με τουλάχιστον 2 έτη πρακτικής άσκησης του συναλλακτικού επιχειρηματικού δικαίου και τουλάχιστον 1 έτους εμπειρία σε συναλλακτική πρακτική που περιλαμβάνει σημαντικό στοιχείο τεχνολογίας πληροφοριών.
 • Προτιμάται η εμπειρία σε πρακτική που περιλαμβάνει σημαντικό στοιχείο συμμόρφωσης με το απόρρητο.
 • Αποδεδειγμένο ενδιαφέρον και πάθος για την τεχνολογία της πληροφορίας.
 • Προτιμάται η εμπειρία δικηγορικού γραφείου σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς ειδικότητας: εξωτερική ανάθεση, αδειοδότηση, τεχνολογία πληροφοριών, ασφάλεια πληροφοριών, απόρρητο δεδομένων, ασφάλεια δεδομένων, ψηφιακό προϊόν.
 • Ικανότητα αποτελεσματικής και συνοπτικής επικοινωνίας, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, με το τεχνολογικό και επιχειρηματικό προσωπικό σε όλα τα επίπεδα και σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.
 • Ικανότητα εργασίας ως μέρος μιας μεγάλης οργανωτικής δομής, σε (εικονικές) ομάδες και ανεξάρτητα ανάλογα με τις ανάγκες.

Τοποθεσία

Bangalore (τώρα, Bengaluru), Καρνατάκα

Κάντε κλικ ΕΔΩ για την επίσημη περιγραφή της θέσης εργασίας.

Κάντε κλικ εδώ για να υποβάλετε αίτηση για τη θέση του Γενικού Συμβούλου στη Nike.

Αποποίηση ευθυνών: Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στο Lawctopus είναι ακριβείς. Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, κάποιο από το περιεχόμενο ενδέχεται να περιέχει σφάλματα. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε, αλλά κάντε τους δικούς σας ελέγχους.

Schreibe einen Kommentar