Indigo Rose Tomatoes

13
Indigo Rose Tomatoes

Είχαμε καλά σχόλια από πελάτες που αναπτύσσουν το ολοκαίνουργιο προϊόν μας Indigo Rose ντομάτα αλλά και μερικές ερωτήσεις για το πώς να καταλάβετε πότε είναι ώριμα τα φρούτα. Αυτό το ιστολόγιο θα σας βοηθήσει αν είστε κι εσείς λίγο μπερδεμένοι.

ο μαύρες ντομάτες είναι σίγουρα εντυπωσιακά και φαίνονται υπέροχα στο πιάτο, αλλά ένα από τα βασικά τους οφέλη είναι η υψηλή περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικά. Αυτό σημαίνει ωστόσο ότι ωριμάζουν πιο αργά από άλλες ποικιλίες, καθώς τα αντιοξειδωτικά επιβραδύνουν την ωρίμανση που συνεπάγεται κάποια οξείδωση στη διαδικασία. Μπορεί να χρειαστούν έως και 93 ημέρες από τη φύτευση για να ωριμάσει πλήρως ο καρπός.

Λοιπόν, πώς ξέρετε πότε οι μαύρες ντομάτες σας έχουν ωριμάσει και είναι έτοιμες να τις μαζέψετε και να τις απολαύσετε;

Οι νεαρές ντομάτες ξεκινούν πράσινες, αλλά το φως του ήλιου τις μαυρίζει. Σε αυτό το στάδιο θα είναι τόσο σκληρά όσο οι σφαίρες. Καθώς ωριμάζουν οι καρποί θα μαλακώσουν και θα αρχίσουν να κοκκινίζουν, από κάτω προς τα πάνω. Σε αυτό το στάδιο είναι έτοιμα για μάζεμα ωστόσο όσο περισσότερο τα αφήσετε τόσο πιο γλυκιά θα έχουν. Όταν είναι πλήρως ώριμα, το δέρμα κάτω από τον κάλυκα θα είναι κόκκινο, αλλά σίγουρα μπορούν να καταναλωθούν πριν από αυτό το τελικό στάδιο.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει τη διαδικασία ωρίμανσης:

Διαδικασία ανάπτυξης μαύρης ντομάτας

Ρωτήστε από Υπέροχοι Πράσινοι έχει ξεκάθαρα απολαύσει τις ντομάτες της Indigo Rose λέγοντας: «Αυτές οι ελαφρώς μεγαλύτερες από τις ντομάτες σε μέγεθος κερασιού είναι γλυκές, ζουμερές, ελκυστικές και αντέχουν τόσο σε άψητα όσο και σε μαγειρεμένα πιάτα. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το βαθύ μαύρο δέρμα τους και το ζωηρό κόκκινο εσωτερικό φαίνονται υπέροχα σε πεταμένες σαλάτες και ζυμαρικά».

Ελπίζω ότι αυτό το ιστολόγιο είναι χρήσιμο και ότι, όπως η Τάνια, θα απολαύσετε το φαγητό που ακολουθεί την ανάπτυξη.

Καλή όρεξη

Αγοράστε σπόρους μαύρης ντομάτας

Αγοράστε φυτά μαύρης ντομάτας

μαύρη_ντομάτα7_3

Schreibe einen Kommentar