My Garden Diary – Υπενθυμίσεις για τον Αύγουστο του 1914

9
My Garden Diary – Υπενθυμίσεις για τον Αύγουστο του 1914

Αυτό το ημερολόγιο κήπου θα είχε γραφτεί και τυπωθεί το 1913. Δεν ήξεραν ότι ο πόλεμος ήταν προ των πυλών. Διαβάστε παρακάτω για τις συμβουλές του Αυγούστου που δόθηκαν στους κηπουρούς του 1914 και σημειώστε τις συμβουλές για τη σπορά λαχανικών και λουλουδιών αυτόν τον μήνα.

Οι προμήθειες λαχανικών από τον κήπο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης εξαρτώνται από την καλή διαχείριση τώρα. Η φύτευση έξω από Kales και τα Savoys πρέπει να ολοκληρωθούν και η τελευταία παρτίδα Celery θα πρέπει να μεταφερθεί στα τελευταία τέταρτα. Φτιάξτε ένα άλλο κρεβάτι με μανιτάρια έξω από τις πόρτες για να διατηρήσετε μια προμήθεια.

Λάχανα για ανοιξιάτικη χρήση θα πρέπει να σπαρθεί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και ενδείκνυνται δύο σπορές, επιτρέποντας ένα διάστημα ενός δεκαπενθήμερου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εισάγονται τουλάχιστον δύο ποικιλίες. Από τις λίγες Λάχανα που είναι αξιόπιστες για την άνοιξη, οι Sutton’s Harbinger, April, Flower of Spring και Favorite μπορεί να θεωρηθούν ως οι πιο επιτυχημένες ποικιλίες. Κόκκινο λάχανο για τουρσί, και Coleworts για προμήθειες μεσοχειμώνα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη.

Στις αρχές του μήνα σπορά Κουνουπίδι στο ύπαιθρο για ανοιξιάτικη φύτευση. Φθινοπωρινά σπαρμένα κρεμμύδια συχνά πετυχαίνουν εκεί που η ανοιξιάτικη σπορά αποτυγχάνει και το φθινοπωρινό φυτό ταλαιπωρείται με λιγότερα παράσιτα. Αποκτήστε τον σπόρο στις αρχές του μήνα, επιλέγοντας A 1, Reading, White Leviathan και Giant Lemon Rocca, όλα εξαιρετικοί τύποι προσαρμοσμένοι στην εποχή. Σπείρετε Chervil και προστατέψτε με ένα πλαίσιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Σε γη που έχει γίνει δυσάρεστο στο συρματόσχοινο από επιδέσμους αιθάλης και στάχτης ξύλου Το φραγκόσυκο σπανάκι πρέπει να σπέρνεται ελεύθερα για χειμερινό και ανοιξιάτικο κοπή. Σπείρουν Μαρούλια σε ποσότητα που μπορεί να αντέξει τον χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων των Sutton’s Winter White και Black-seeded Bath Cos, και στην κατηγορία του λάχανου Standwell και Marvel. Το χειμωνιάτικο μαρούλι είναι το αντίδι που πρέπει να σπείρουμε αυτή την εποχή. Σπείρε ξανά σαλάτα καλαμποκιού και μαύρο ισπανικό ραπανάκι. Ξεκινήστε το λεύκανση των Cardoons.

Η ανοιξιάτικη παρουσίαση των Ετήσιων εξασφαλίζεται με τη σπορά από τα μέσα αυτού του μήνα έως τα μέσα Σεπτεμβρίου – η Σιλέν, η Σίρλεϊ Πόπι και πολλά άλλα Ετήσια προσφέρουν γοητευτικές χρωματικές επιδείξεις σε μια εποχή που οι κήποι, εκτός από τους βολβούς, είναι συχνά άποροι. των λουλουδιών. Οι αστέρες που σηκώνονται από τα κρεβάτια όταν πλησιάζουν την πλήρη άνθιση δημιουργούν πολύ επιδεικτικά φυτά σε γλάστρες. Κάννες γλάστρας και όλα τα άλλα φυτά που προορίζονται για χειμερινή ανθοφορία. Shift στις Calceolarias, Cinerarias, Cyclamens και Primulas του Sutton. Σπείρε γίγαντα Ρεζεδά σε γλάστρες για πρώιμη εργασία και αραιώνουν έντονα όταν εμφανίζονται τα τραχιά φύλλα. Είναι επίσης κατάλληλος μήνας για σπορά σπόρων Σχίζανθος, και το γοητευτικό Νοτιοαφρικανικό λουλούδι Nemesia, για διακόσμηση ωδείου χειμώνα και άνοιξη. Η πρώτη σπορά Κυκλάμινο θα γίνει αυτόν τον μήνα ή αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι ρωμαϊκοί υάκινθοι, οι πρώιμες ποικιλίες Narcissus, Scillas και Chionodoxa Lucillae θα πρέπει να τοποθετηθούν σε γλάστρες για εξαναγκασμό και είναι καιρός να πλήρες απόθεμα βολβών να παραγγελθεί. Το Pot Lachenalias και στις αρχές του μήνα αρχίζουν να καλλιεργούν Freesias, βάζοντας έξι ή οκτώ βολβούς σε κάθε 48-δοχείο.

Sutton’s Bulb Catalog δημοσιεύεται τον Αύγουστο και ένα αντίγραφο θα προωθηθεί στους πελάτες του Bulb την ημερομηνία έκδοσης και σε άλλους που σκοπεύουν να φυτέψουν, στην αίτηση.

Προς το τέλος του τρέχοντος μήνα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη διαμόρφωση νέων γκαζόν. Στο ζεστό χώμα σπόροι χόρτου αναπτύσσονται ελεύθερα και ντύνουν το έδαφος με πράσινο πριν μπει ο χειμώνας. Ο σπόρος μπορεί επίσης να σπαρθεί σε παλιούς χλοοτάπητες για να πυκνώσει ένα φθαρμένο ή ανεπαρκές φυτό.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1. Ημέρα Lammas. Οι λίστες του δήμου και της κομητείας θα επικολληθούν στις πόρτες των εκκλησιών και στα ταχυδρομεία για δύο Κυριακές.
3. Τραπεζική αργία. Κλείνει η Βασιλική Ακαδημία.
6. Πανσέληνος, 12.41 π.μ
11. Μισό τέταρτο. Οι μέρες των σκύλων τελειώνουν.
12. Ξεκινούν τα γυρίσματα των Grouse και Ptarmigan.
14. Ημέρα Παλιού Λάμμα. Τελευταίο τρίμηνο, 12.56 π.μ
20. Τελευταία ημέρα επίδοσης ενστάσεων σε εκλογείς σε νομούς και δήμους. Ο Λότζερ ισχυρίζεται ότι έχει σταλεί πριν από αυτήν την ημέρα. Ξεκινούν τα γυρίσματα του Blackcock.
21. Ολική Έκλειψη Ήλιου, ορατή ως Μερική Έκλειψη στο Γκρίνουιτς. Νέα Σελήνη, 12.27 μ.μ
25. Τελευταία ημέρα δημοσίευσης ισχυρισμών και ενστάσεων για ψήφο στις εκλογές.
28. Α‘ τέταρτο, 4.53 π.μ

Βαρόμετρο, 29.783 in. Θερμοκρασία, 61,8 deg. Fahr.
Βροχόπτωση, 2,34 in. Βροχόπτωση για τον Αύγουστο 1914………………………

Schreibe einen Kommentar