Sharpen the Saw στο 27ο Συνέδριο Ecological Landscape Alliance & Eco-Marketplace: 3-4 Μαρτίου

27
Sharpen the Saw στο 27ο Συνέδριο Ecological Landscape Alliance & Eco-Marketplace: 3-4 Μαρτίου
Η Κάρολ μαθαίνει να υπολογίζει την ηλικία μιας αρχαίας αυτοφυούς κόκκινης βελανιδιάς

Η ιδιοκτήτρια του Garden-911 Boston, Carol Lundeen, μαθαίνει να υπολογίζει την ηλικία μιας παλιάς βόρειας κόκκινης βελανιδιάς. Δεδομένου ότι η πραγματική ηλικία των δέντρων δεν μπορεί να προσδιοριστεί χωρίς να κόψει τον κορμό και να μετρήσει τους μεμονωμένους δακτυλίους ανάπτυξής του – ή χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο βαρετού πυρήνα – χρησιμοποίησε τα τεντωμένα χέρια της ως μεζούρα για να υπολογίσει την περιφέρειά του, που ήταν πάνω από τρεις φορές. φθάνω. Διαιρώντας την περιφέρεια με το pi (περίπου 3,14), έφτασε στο DBH (διάμετρος στο ύψος του στήθους). Χρησιμοποιώντας έναν παράγοντα πολλαπλασιασμού δενδροκόσμων που είναι ειδικός για τις βόρειες κόκκινες βελανιδιές, υπολόγισε ότι αυτή η Quercus rubra έζησε για περίπου 265 χρόνια πριν την ανάπτυξή της, περιβαλλοντικοί και πολιτιστικοί παράγοντες – αν και τώρα συνεχίζει τον κύκλο της ζωής με το να είναι σπίτι σε τοίχους μυκήτων, πτηνών, εντόμων και άλλων άγριων ζώων.

Τίποτα σαν να έχεις κάτι εμπνευσμένο να περιμένεις με ανυπομονησία κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας – όπως η μάθηση! Το 27ο Συνέδριο της Ecological Landscape Alliance και το Eco-Marketplace ανάβουν το ημερολόγιό μου στις 3-4 Μαρτίου και ανυπομονώ να δοκιμάσω τη σχεδίαση, την κλιματική αλλαγή/αντοχή και τα κομμάτια συμπερίληψης. Παρακάτω είναι οι δέκα κορυφαίες ομιλίες που έχω κυκλώσει μέχρι τώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε https://www.ecolandscaping.org – Ελπίζω να σας δω εκεί!

Μάθετε για τις κορυφαίες νέες τάσεις στους κήπους γηγενών φυτών και επικονιαστών, το σχεδιασμό και την παροχή συμβουλών:

  1. Toby Wolf, Wolf Landscape Architecture: „Sharing the Adventure: Design Communications for Ecological Landscapes“
  2. Gerdo Aquino, SWA Group: «Η αισθητική της οικολογίας και γιατί ο σχεδιασμός έχει σημασία»
  3. Nadia Malarkey, Nadia Malarkey Design: „Regenerating Suburbia One Garden at a Time“
  4. Lisa Hayden, New England Forestry Foundation: «Δέσμευση των ιδιοκτητών γης στη βιώσιμη διαχείριση»
  5. Leah Penniman, Soul Fire FarmFarming while Black: „African“ Wisdom for Farming and Food Justice“
  6. Ryan Serrano, Earth Steward Ecology Inc: «Απαραίτητα στοιχεία για το αναγεννητικό τοπίο: Λειτουργία πρόσδεσης και αισθητική
  7. Pamela Conrad, CMG Landscape ArchitectureClimate Positive Design – Going Beyond Neutral
  8. Dan Jaffe Wilder, Norcross Wildlife Sanctuary: „Taking on the Big Places: How to Build and Maintain Self-Securities Landscapes“
  9. Συζήτηση για το μεσημεριανό γεύμα της Πέμπτης: «Ποικιλότητα, ισότητα και συμπερίληψη στην κηπουρική»
  10. Anna Fialkoff, Wild Seed Project: «Rewild in 10 Action Steps

Σχετικά με την ELA (Ecological Landscape Alliance)

Εδώ είναι η σέσουλα για τον ELA, του οποίου είμαι μέλος, που παρατίθεται από τον ιστότοπο του ELA:

«Από την ίδρυσή της το 1992, η Ecological Landscape Alliance κατέχει ηγετική θέση στην προώθηση βιώσιμων προσεγγίσεων στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση τοπίου. Η δέσμευση του ELA σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές που βασίζονται σε τεκμήρια έχει καταστήσει τον οργανισμό έναν αξιόπιστο πόρο και μια ζωντανή κοινότητα επαγγελματιών τοπίου και αφοσιωμένων κηπουρών.

Η αποστολή μας

Η Ecological Landscape Alliance υποστηρίζει πρακτικές οικολογικού τοπίου μέσω της εκπαίδευσης, της συνεργασίας και της προβολής.

Το όραμά μας

Ο καθένας που αλληλεπιδρά με τη γη είναι ένας διαχειριστής του οποίου οι ενέργειες ενημερώνονται από την κατανόηση και τον σεβασμό των φυσικών συστημάτων».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε https://www.ecolandscaping.org

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

Schreibe einen Kommentar